logo

Welkom op de website van COV Collect!
COV Collect is geïnitieerd om de druk op de zorg te verlagen. Het doel van COV Collect was om de covidzorg te organiseren, met als eerste stap de eerstelijns zorg en hierdoor ondersteuning te bieden aan ziekenhuizen, zorginstellingen, zorgverleners en de samenleving. Hiervoor hebben we de hulp van iedereen opgeroepen om mee te werken aan dit initiatief in welke vorm van ook. Nogmaals dank voor alle positieve reacties en hulp!

Update
De afgelopen periode hebben we op de achtergrond hard gewerkt hoe dit vorm te geven. Er is gebleken dat het zelf organiseren van de covidzorg te complex is om daar nu alle focus op te leggen. Er zijn meerdere manieren om de druk op te zorg te verlagen. Om die reden stoppen we met het zelf organiseren van de (individuele) covidzorg.

Agape Projecten
Wel gaan we door met (lokale) projecten om de zorg te ontlasten, dit noemen we Agape Projecten. We trekken de projecten breder dan alleen de covidzorg, dus voor allerlei vormen van zorg, als het maar bijdraagt aan het ontlasten van de druk op de zorg. Beter in de Buurt gaat een faciliterende en verbindende rol spelen voor deze projecten.
Aangezien het faciliteren van initiatieven volledig past bij de visie en het doel van Beter in de Buurt, hebben we deze Agape Projecten ondergebracht bij Beter in de Buurt. We verwijzen je graag naar de website voor meer informatie.

Hulp en donaties
We waarderen de hulp en donaties enorm! Dit kan straks nog steeds, maar dan direct gericht aan één van de projecten. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen welk project je steunt of dat je een donatie doet zonder directe bestemming. Je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van de projecten. Zodra de projecten geïnventariseerd zijn, zullen we deze via de nieuwsbrief en op de website van Beter in de Buurt met jullie delen.

Iedereen die zijn geld heeft gedoneerd aan het project COV Collect, krijgt het geld teruggestort op zijn/haar rekening.

Beter in de Buurt
Voor meer informatie over Beter in de Buurt verwijzen we je naar de website en naar het webinar die we elke woensdagavond om 19.30 uur geven. Informatie over het webinar staat op de website: https://www.beterindebuurt.nl/contact/ 

Vragen?
Heb je hierover vragen? Dan kan je met Beter in de Buurt contact opnemen via telefoon of mail.
E-mail: info@beterindebuurt.nl
Telefoon: 085 – 071 58 22 (op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur)

Met vriendelijke groet,

Team COV Collect 

Lost Password